GazpromBank tarjoaa Bitcoin-kauppaa ja säilytystä Sveitsissä

Sveitsin talous todistaa salauksen aikakauden seuraamalla instituutioita tarjoamaan kryptovaluuttaan perustuvia palveluja Sveitsissä. Sveitsiläinen tytäryhtiö Gazprombank sai Sveitsin rahoituslaitosten hyväksynnän samalle. Gazpromin on nyt tarkoitus tarjota erilaisia kryptovaluuttaan liittyviä palveluita, joihin kuuluu Immediate Edge kauppa ja säilytys Sveitsissä.

Zürichissä sijaitseva Gazprombank ilmoitti 29. lokakuuta vahvistaneensa Sveitsin rahoitusmarkkinoiden valvontaviranomaisen (FINMA) hyväksynnän digitaalisen valuutan kaupan helpottamiseksi Sveitsin finanssimarkkinoilla. Gazprombank on yksi Venäjän viidestä suurimmasta rahoituslaitoksesta ja kolmanneksi suurin koko Euroopassa oman pääoman perusteella.

Bitcoin-kauppa ja säilytys Sveitsissä

Gazprombank on johtava perinteisten pankkituotteiden ja -palveluiden toimittaja korporaatio- ja instituuttipohjaisille asiakkaille. Hyväksyntä merkitsee pankin salausviranomaista alueella, ja tuoteportfolion on todistettava parannettuja ominaisuuksia Bitcoin-kaupankäynnissä ja säilytyksessä. Pankki todennäköisesti tarjoaa kauppaa fiatilla ja muilla kryptovaluutoilla.

Ilmoitus sisälsi yksityiskohdat ensimmäisestä toteutusvaiheesta, jossa mainitut palvelut avataan tietylle asiakaskunnalle ja tuotevalikoiman lisäyksille, kuten instituutioille ominaisille tietotallennusratkaisuille ja Bitcoinin (BTC) kaupalle. Pitkän aikavälin suunnitelmat sisältävät pääsyn muihin merkittäviin kryptovaluuttoihin ja niihin liittyviin tuotteisiin sen salauspohjaisiin palveluihin.

Pankki toi esiin digitaalisen omaisuuden kasvavan merkityksen maailmanlaajuisesti sekä sen nykyisen ja potentiaalisen asiakaskunnan

Digitaalisten omaisuuserien likviditeetti on kasvava tarve nykypäivän yrityksille, jotka pankki aikoo täyttää ylellisellä sveitsiläisellä turvallisuudella.

Eri pankit ja hallitukset hyppäävät kryptovaluuttaan, ja keskuspankin digitaalisen valuutan kaista COVID-19: n jälkeisessä talousmaailmassa ja tämä kehitys on toinen virstanpylväs tähän suuntaan.