CoinShares CSO: ‘Det er en karriererisiko å ikke ha eksponering for Bitcoin’

Meltem Demirors, Chief Strategy Officer (CSO) hos det digitale aktiva investeringsselskapet CoinShares, delte sine siste tanker om Bitcoin under et intervju med CNBC mandag 21. desember.

Før Demirors begynte i CoinShares

Før Demirors begynte i CoinShares, “hjalp de med å bygge og vokse Digital Currency Group, skaffe kapital fra verdens største selskaper og administrere en portefølje på 120 selskaper og 4 datterselskaper.”

De siste kommentarene hennes på Bitcoin kom under et intervju på CNBCs „Squawk Box Asia“. Demirors startet med å forklare hvorfor hun ikke er overrasket over at Bitcoin har prestert så bra i år:

„Det har vært en absolutt breakout noen dager for Bitcoin, men for mange av oss som har vært i bransjen en stund, ikke uventet … “I løpet av de siste ni månedene har vi sett enorme mengder penger å skrive ut rundt om i verden når regjeringer reagerer på COVID-19 og den økonomiske krisen som følger.

“Vi har sett inflasjon, ikke i tradisjonell KPI, men vi har sett den i aktiva priser. Vi bare pratet om Tesla. Du vet, Tesla hadde en absolutt meteorisk økning. FANGs er på høyeste nivå. S&P 500 når heltidshøyder. Alt dette midt i en pandemi. Folk samler kunstverk. Vi ser rekorder i boligpriser. Så kapital sitter på sidelinjen. Det er fem billioner dollar tørt pulver som bare venter på sidelinjen for å bli distribuert, og det må strømme inn i noe.

“Jeg tror sterkt at Bitcoin vil være en av de viktigste eiendelene der kapitalen vil strømme når investorer ser på måter å fordele på i denne nye verdenen hvor rentene trender negativt. Vi ser fast inntekt på null i det minste de neste årene, og vi ser ikke så mye rom for vekst nødvendigvis i noen av kjerneaksjene eller til og med noen av råvarene som historisk har investert i.

Hun ble deretter spurt om bekymringer

Hun ble deretter spurt om bekymringer noen investorer måtte ha om foreslåtte KYC-regelverk (for overføring fra børser til ikke-depotplater) og prisvolatilitet.

CoinShares CSO svarte:

“Jeg tror faktisk [i] 2020 volatilitetshistorien rundt Bitcoin har utviklet seg litt fordi alt annet har blitt mer ustabilt, og som vi vet er volatilitet et relativt mål. Så i dagens miljø er Bitcoin faktisk mindre volatil enn det har vært tidligere, og hvis vi ser på den astronomiske økningen i aksjemarkedet, føles Bitcoins økning faktisk ikke så vill.

“Hvis vi setter Bitcoin og Tesla side om side, er Tesla oppe, vet du, over 600% i år; Bitcoin er opp rundt 130% i år. Så når du snakker om volatilitet, vet du, jeg tror folk ikke lenger føler at Bitcoin er en slik outlier, mens det historisk hadde vært. Så folks forventninger rundt volatilitet har endret seg, og dessuten tror jeg de siste to årene har industrien modnet og utviklet seg mye.

“I tillegg har store investeringsbanker, store banker, sett på plassen de siste to årene. De har fått utdannelse. De har skrevet forskningsdekning om emnet, og nå har vi CIO-er av alle verdens største investeringsselskaper som kommer ut og sier åpent at Bitcoin er et flott sted å tildele i årene fremover.

“Så jeg tror vi nettopp har sett et enormt holdningsskifte. Det pleide å være karriererisiko for å få eksponering for Bitcoin; nå er det en karriererisiko å ikke ha eksponering for Bitcoin. Så verden har absolutt endret seg mye de siste ni månedene. ”

I går twitret Demirors om hvordan hun ved hjelp av Fold Visa debetkort (som i gjennomsnitt gir 3% tilbakebetaling i BTC), kan stable sats mens du betaler for varer / tjenester.