BTC, ETH, BCH, EOS, LTC Prisanalyse – hvor hurtigt kan store mønter komme sig efter løbende tilbagegang?

Mange aktiver „presses“ inden for rammerne af ‚trekanter‘ – købere har ikke været i stand til at bryde igennem de næste modstandsniveauer. Modviljen fra markedet til at gå op kan indikere et stærkt pres fra bjørnene.

Top 10 mønter af Coinstats

De afgørende data for Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) og EOS.

Bitcoin Code er fortsat under et vigtigt modstandsniveau, hvis fordeling indikerer en fortsat vækst. Men mens prisen er under dette niveau, bør vi ikke udelukke et fald til den næste vigtige support – 6.320 $. Et yderligere signal til fordel for denne mulighed er testen af ​​den hurtige modstandslinie på RSI-indikatoren.

Mike Novogratz fordobler sin $ 20.000 Bitcoin-prisudsigelse

En bekræftelse af den nedadgående bevægelse vil være en opdeling af den nedre kant af Bollinger Bands-indikatoren og prisen, der holder under $ 8.500.

Købere kunne se en stigning, hvis der er en fordeling af modstanden, og prisen holder over $ 10.635, i hvilket tilfælde den fortsætter med at stige til det første mål på $ 11.900.

Bitcoin handler på $ 9187 på pressetidspunktet.

På det daglige diagram fortsætter citater fra Ethereum (ETH) med en hård test af den nedre kanals øverste kant. I tilfælde af fordeling og konsolidering af prisen over $ 255 , kan vi forvente fortsat vækst til niveauet $ 287.

Et signal til fordel for, at ETH / USD falder til $ 220, ville være et rebound fra modstandslinjen på RSI-indikatoren. Som vi kan se, var dens tidligere test ledsaget af et kraftigt prisfald, men efter faldet vendte den igen tilbage til den øvre kant af Bollinger Bands-indikatoren. Tilbudets opførsel indikerer pres fra købere.

Ethereum handler på 232,44 dollar på pressetidspunktet

Bitcoin Cash (BCH) citater på det daglige diagram har holdt sig under midtlinjen i Bollinger Bands, hvilket indikerer et stærkt pres fra bjørnene. Aktivet klemmes stadig under ‚Triangel‘-modellen.

Mest sandsynligt kan vi forvente en fordeling af modelens nedre kant og et fortsat fald i tilbud til $ 136. Til fordel for dette scenarie forekommer et rebound fra modstandslinjen på RSI-indikatoren. Ellers kan et prisfald forekomme, hvis der er en fordeling af den øverste grænse af trekantmodellen med prisbeløbet over $ 280. Her ville målet med vækst være niveauet $ 356.

Bitcoin Cash handler på $ 232,82 på pressetidspunktet

Prisen på EOS på det daglige diagram er stadig inden for ‚trekanten‘, svarende til prisen på Bitcoin Cash (BCH). Et stærkt signal til fordel for et fald med en opdeling af modelens nedre grænse er en test af trendlinjen på RSI-indikatoren. En bekræftelse af tilbagegangen ville være en fordeling af niveauet på $ 2,24 – så kan vi med sikkerhed antage en fortsættelse af bevægelsen til $ 1,32.

Annullering af den negative mulighed for købere vil være en fordeling af modstanden og prisforholdet over niveauet $ 3,16, hvilket vil bekræfte, at prisen sandsynligvis vil overvinde den øvre grænse af modellen og sikre, at fortsættelsen af ​​stigningen til niveauet for $ 4,10.

EOS handler på 2,48 dollar på pressetidspunktet

På 4H-diagrammet er potentialet for dannelse af et hoved- og skulders reverseringsmønster synligt. Afslutningen af ​​dannelsen af ​​modelens højre skulder kan forventes til $ 46. Herfra kan aktivet vise et stærkt fald til niveauet $ 38 og derunder.