Analytikere hevder at Bitcoin er klar for et stup til $ 20.000 når Rally bremser

Bitcoin så et massivt rally i går kveld som tillot det å sette nye heltidshøyder over $ 29.000

Kryptovalutaen møtte noe seriøst salgspress her som reduserte oppstigningen og fikk den til å falle ned mot $ 28.000
Det ser ut til å finne støtte her, men det er fortsatt uklart hvor lenge det vil vare
En analytiker snakket om dette i en nylig tweet, og bemerket at han forbereder seg på et totalt trendskifte som får BTC til å bevege seg nedover mot $ 20.000.

Han bemerker at tiden og avstanden til hvert bein høyere blir mindre etter hvert som BTC går høyere, noe som er et tegn på utmattelse i hans øyne.

Bitcoin glir for tiden lavere etter en pause over alle tiders høyder som fant sted i går kveld.

Styrken som kryptovalutaen har sett for sent, kan ikke undervurderes, siden den hver uke har lagt flere tusen dollar til prisen.

En næringsdrivende mener at det er en sterk mulighet for at denne opptrenden vil stoppe på kort sikt og bli etterfulgt av en nedgang ned mot $ 20.000.

Han peker på noen tegn på utmattelse for å rettferdiggjøre denne oppfatningen.
Bitcoin sliter med å få med seg over $ 29.000 når selgere kjemper tilbake

Bitcoin så en vill rally i går ettermiddag som tillot prisen å raketter forbi $ 29.000, og satte nye heltidshøyder igjen.

Salgspresset her var betydelig og bremset oppstigningen sterkt. Den har drevet lavere siden.

Hvor kryptotrendene neste vil sannsynligvis avhenge av om okser kan holde prisen over $ 28 000 i de kommende dagene og snu denne forrige motstandssonen til støtte.

Handelskrav Flytt til $ 20.000 er nært forestående

En næringsdrivende forklarte i en nylig tweet at han mener at et steg ned mot $ 20.000 er nært forestående på kort sikt.

Han bemerker at Bitcoins samlinger har blitt svakere og kortere ettersom det nærmer seg $ 30 000, noe som er et tegn på utmattelse blant okser.

“Tid og avstand for hvert $ BTC-trekk blir mindre. Mindre konsolidering og mindre bevegelse oppover. Markeder kan være som en pendel, og dette vil svinge den andre veien. Teorien forblir uendret. Vi vil se lave 20-tallet, ”sa han.

De nærmeste dagene bør gi noen seriøse innsikter i hvor hele markedet vil utvikle seg på midten av sikt.

En fortsettelse av denne pågående nedturen kan markere Bitcoins 24-timers høyder som en lokal topp og være et tegn på at ulemper er nært forestående på kort sikt.